Poeslief 2
Film

Film: Poeslief 2 is niet zo poeslief

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Poeslief 2

3
Poeslief 2 poster
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken

Van kattenfilmpjes krijg je nooit genoeg. Het vervolg op Poeslief zit er dan ook weer vol mee. Daarnaast neemt de beroemde kater Abatutu je mee in zijn leven als filmster. Dat hij flink last heeft van sterallures maakt hem alleen niet zo poeslief. 

Abatutu is een gevierd filmster. Hij speelde in onder meer in Wiplala en De Wilde Stad en had ook al de hoofdrol in het eerste deel van Poeslief. Maar concurrentie ligt op de loer. Niet alleen van zijn roodharige neefjes Maiziwa en Siagi, maar ook van alle katten die op TikTok en Instagram veel volgers hebben. Iets waar Abatutu trouwens zijn snorharen voor ophaalt…

Arrogant

De filmkater laat geen moment onbenut om de kijkers te vertellen dat zijn leven echt geen kattenpis is. En dat de rest er maar een potje van maakt. Zoveel arrogantie, dat is niet poeslief! Zijn hooghartige toon (de stem van actrice Nicolette Kluijver) maakt het alleen maar erger. Gelukkig maken de grappige kattenfilmpjes die tussendoor worden getoond een hoop goed. In de film geeft Abatutu ook nog tips over hoe je zelf een leuke video van je huisdier maakt. Mocht er ooit een deel 3 komen, dan maakt jouw kat daarin misschien wel zijn debuut. En dan maar hopen dat-ie niet óók naast z’n pootjes gaat lopen. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden