The Addams Family op Avontuur
Film

Filmrecensie: The Addams Family op Avontuur

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

The Adams Family op Avontuur

3.5
The Addams Family op Avontuur
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld

De Addams Family is terug! In deel één zag je hoe de grappige griezelfamilie in een verlaten gekkenhuis gingen wonen. Iedereen is daar dik tevreden, behalve dochter Wednesday. In The Addams Family op Avontuur zit zij in een grote dip.

Ondanks een geweldige uitvinding heeft Wednesday op school de finale van een scheikundewedstrijd verloren. En dus komt ze balend en mokkend thuis. Om haar op te vrolijken, besluit vader Gomez zijn gezin mee op vakantie te nemen. Butler Lurch (die op Frankenstein lijkt) laadt de gammele camper in. Maar net als de familie wil vertrekken, staat er opeens een advocaat voor hun neus. Die beweert dat Wednesday na haar geboorte is verwisseld met een andere baby. En nu willen haar echte vader en moeder haar terug... 

Grappig spektakel  

De familie Addams besluit toch op pad te gaan. Het wordt een knettergekke vakantie dwars door de Verenigde Staten waarbij het gezin ook nog eens wordt achtervolgd door de advocaat en zijn reusachtige handlanger. Intussen blijft Wednesday zich maar zorgen maken: want wie zijn nu haar echte ouders? De film wordt tegen het eind een beetje chaotisch, overdreven en vergezocht. Maar wat geeft dat? Uiteindelijk is The Addams Family op Avontuur een leuk en erg grappig spektakel waar je deze Halloween zeker heen moet! 

Hieronder kun je de trailer bekijken.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden