Filmrecensie Angry Birds 2
Film

Filmrecensie: Angry Birds 2, onverwachte vriendschap

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Angry Birds 2

4
Filmrecensie Angry Birds 2
Taal:
Nederlands gesproken of Engels gesproken met ondertiteling
Versie:
2D/3D/4DX 3D

De boze vogels hebben voor alles een oplossing in hun strijd tegen de groene biggen: een nóg grotere katapult. Dus als de biggen in Angry Birds 2 om een wapenstilstand vragen, is dat wel even wennen.

Zowel de biggen als de vogels liggen onder vuur door enorme ijsballen die afgevuurd worden vanaf het ijskoude Adelaarseiland. Slechterik Zeta is daar de baas. Zij is het zat dat er ijspegels uit de douche en ijsklontjes uit de kraan komen. Ze wil alle bewoners van Vogeleiland en Biggeneiland wegjagen, zodat ze daar heerlijk op het strand kan liggen.

Superteam

De vogels en de biggen moeten samenwerken in een Superteam om dat te voorkomen, maar hoe doe je dat als je altijd vijanden bent geweest? Vooral Red vindt het moeilijk. De held van Vogeleiland heeft toch helemaal geen hulp nodig?

Filmrecensie Angry Birds 2

Slissende kuikens

Het was al behoorlijk ongelooflijk dat over een simpel spelletje als Angry Birds een hele film gemaakt kon worden. En nu is er dus zelfs een heel leuk vervolg. Vooral de superschattige slissende kuikens stelen de show als zij per ongeluk drie eieren kwijtraken. Zij hebben hun eigen verhaal in de film, een beetje als de Minions.

Vermomd als adelaar

Ook het Superteam is supergrappig als het zich vermomt als adelaar om vervolgens dansend het eiland binnen te glippen. Net als de zeehond die steeds alle hapjes voor de neus van Zeta weggrist. Op naar deel drie!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden