Captain Nova
Film

Filmrecensie: Captain Nova

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Captain Nova

4
Captain Nova-poster
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken
Met:
Kika van de Vijver en Marouane Meftah

Spannend, grappig én een goede boodschap. Als jij deze dingen belangrijk vindt in een film, ben je bij Captain Nova aan het goede adres. 

Het verhaal van Captain Nova begint in het jaar 2050. Door een milieuramp is de aarde onherstelbaar veranderd. Gevechtspiloot Nova besluit om terug in de tijd te reizen om de aarde te redden. Maar er zit een vervelende bijwerking aan dat tijdreizen: Nova wordt steeds jonger en is plots een twaalfjarig meisje. Niemand neemt de jonge Nova serieus in haar strijd, maar gelukkig ontmoet ze de behulpzame Nas. Samen met hem en het vliegende robotje ADD probeert ze de ramp te voorkomen. Intussen moet ze uit handen zien te blijven van de politie. Die wil maar wat graag weten wat dat vreemde meisje met haar ruimteschip op de aarde komt doen...

Aanrader

Captain Nova is een aanrader voor iedereen die van spannende films houdt. De ruimtereizen en de achtervolgingen zorgen voor zenuwslopende momenten. Je vergeet soms even dat je naar een Nederlandse jeugdfilm zit te kijken. De bomvolle verhaallijn zorgt er wel voor dat je soms even de draad kwijt bent. Gelukkig zorgt ADD voor een hoop grappige momenten. Maar de boodschap van deze film is bloedserieus: zorg goed voor de aarde. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je je geen moment verveelt.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden