Foto: Warner Bros Entertainment
Film

Filmrecensie: DC Club van Super Pets

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

DC Club van Superpets

4
Foto: Warner Bros Entertainment
Wanneer?
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld

Wist je dat ook superhelden huisdieren hebben? Neem bijvoorbeeld Superman die met zijn trouwe hond Krypto een onafscheidelijk duo vormt. Het knettergekke avontuur dat ze samen beleven, zie je in de verblaffend leuke tekenfilm DC Club van Super-Pets.

Superman en Krypto doen echt álles samen. Niet alleen bestrijden ze de misdaad in hun stad Metropolis. Op hun vrije dag vliegen ze lekker door de lucht, spelen in het park of kroelen op de bank voor de tv. Mét popcorn en hondensnacks natuurlijk! Maar dan wordt Superman ontvoerd door Lulu, een gemene cavia met magische krachten die werkt voor opperschurk Lex Luthor. Natuurlijk wil Krypto zijn baasje redden. Gelukkig krijgt hij hulp van enkele asieldieren die dankzij een geheimzinnig stukje ruimtesteen ook superkrachten blijken te hebben. Maar Lulu mag dan klein zijn, ze is gevaarlijker en machtiger dan iedereen denkt!

Rico of The Rock?

Als je naar DC Club van Super-Pets gaat, is het handig als je iets weet van de wereld van DC Comics. Hoe beter je dit universum van Superman (maar ook Batman, Wonder Woman en Aquaman) kent, hoe beter je alle verhoudingen en grapjes snapt. Maar ook zonder veel kennis van deze superhelden, is deze tekenfilm een spetterend avontuur vol duizelingwekkende actie. Het leukst zijn de gekke vriendjes die Krypto te hulp schieten, waaronder de pijlsnelle schildpad Merton: erg grappig! O ja: ga je naar de Engelstalige versie van Super-Pets, dan hoor je Dwayne ‘The Rock’ Johnson als Krypto. In de Nederlandse versie doet kickbokser Rico Verhoeven de stem van deze superhond. Maar allebei zijn ze even leuk!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden