DreamWorks-Animation
Film

Filmrecensie: de Bad Guys

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

de Bad Guys

4
DreamWorks-Animation
Wanneer
Nu in de bioscoop
Taal
Nederlands gesproken of ondertiteld

Ken jij dat warme gevoel als je een goede daad verricht? Verrukkelijk! Maar de vijf criminele dieren uit de film De Bad Guys kennen dat gevoel niet. Ze zijn de slechtste criminelen van de stad. Tot ze zich ineens braaf moeten gedragen. Anders gaan ze de cel in.

Mister Wolf, Mister Snake, Mister Shark, Mister Piranha en Miss Tarantula vormen samen de beruchtste bende van de stad. Goed-zijn, kennen ze niet. Behalve goed zijn in slecht zijn. Jarenlang plegen ze allerlei overvallen en komen ze overal mee weg. Tot ze worden opgepakt. Mister Wolf is sluw en sluit een deal: als de bende laat zien dat er goedheid in hen schuilt, hoeven ze de cel niet in. Meneer Marmelade, een arrogante cavia, helpt hen bij verschillende vriendelijkheidstests. Daar ontdekt de wolf hoe fijn het is om goed te zijn. Maar zullen zijn foute vrienden dat begrijpen?

DreamWorks-Animation

Klein hartje

Vijf criminelen als hoofdpersoon: die moet je wel fout vinden toch? Maar aan het begin van de film krijg je eerder medelijden met dit vijftal. Nooit gaf iemand hen een kans. Het rechtvaardigt bijna hun slechte gedrag. De wolf is een geweldig hoofdpersonage. Hij is een schurk met een klein hartje. Het is jammer dat die karakterontwikkeling bij zijn vrienden nauwelijks te zien is. Maar de boodschap is mooi: achter elke doorn, schuilt een mooie bloem. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden