De Bellinga's
Film

Filmrecensie: De Bellinga's - Huis op stelten

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Bellinga's: Huis op Stelten

3.5
De Bellinga's
Wanneer?
Nu in de bioscoop

Fans van de familie Bellinga verzamelen! De bekende vlogfamilie heeft het eigen vlogkanaal ingeruild voor het witte doek in hun eerste film: De Bellinga’s: Huis op stelten. Een vrolijke film vol klunzige acties, achtervolgingen en natuurlijk liedjes.

In de film worden de Bellinga’s verkozen tot grappigste vloggers van het jaar. De prijs? Een luxe weekendje weg én een gouden beker. Terwijl vader Daniël en moeder Fara hun koffers pakken om te relaxen, blijven de kinderen alleen thuis met buurvrouw Bets. Dat vinden ze geen probleem, want Bets zit vol gekke ideeën. Het vijftal zet letterlijk het huis op stelten: van taartgevechten tot in huis kamperen. Ondertussen beramen boeven Sam en Bram een plannetje om de gouden winnaarsbeker uit het huis te stelen. Gelukkig weten Luan en Lucilla Bellinga daar een stokje voor te steken. Ze bedenken een plan vol lijm, ballen, netten en … muizenvallen.

Vrolijkheid

Weet jij alles over de Bellinga’s? Of heb je juist nog nooit een vlog van de familie gezien? Tijdens het kijken van De Bellinga’s: Huis op stelten krijg je sowieso spontaan een glimlach op je gezicht. Van vader Daniël die zich niet kan gedragen in het luxe resort tot de leuke activiteiten van buurvrouw Bets. Deze grappen verbloemen dat de Bellinga’s niet altijd even goed acteren én dat de scenes met de boeven niet heel spannend zijn. Maar wie een uurtje vol vrolijkheid wil is bij de Bellinga’s zeker aan het goede adres.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Meer Film

Geen inhoud gevonden