Netflix
Film

Filmrecensie: De Familie Claus 3

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Familie Claus 3

4
Netflix
Taal
Nederlands gesproken
Wanneer?
Nu op Netflix

Jules zorgt er al jaren met zijn opa voor dat Kerstmis een succes wordt. Maar dat dreigt helemaal mis te gaan als zijn zusje Noor hun geheim ontdekt. 

De familie Claus gaat dit jaar met kerst op wintersport. Erg onhandig voor Jules en opa die het rondbrengen van de kerstcadeautjes nu stiekem vanuit het hotel moeten doen. Tot overmaat van ramp vangt Noor hun gesprekken over het kerstfeest op. Nieuwsgierig naar wat de twee uitspoken, sluipt ze de kamer van opa binnen. Daar vindt ze de magische schudbol die je naar elke plek op aarde brengt. Nu ze het geheim heeft ontdekt, mag Noor van opa ook meehelpen. Maar dan maakt ze per ongeluk een fout en komt opa vast te zitten in een ver oord. Kunnen ze hem nog terughalen en kerst redden?

Kerstgedachte

De Familie Claus 3 dompelt je weer helemaal onder in de kerstsfeer. De besneeuwde omgeving van de wintersportvakantie maakt dat helemaal compleet. Ondanks dat het verhaal soms wel erg doet denken aan het eerste deel, is het toch weer spannend. De grappige elfen die opa helpen in het speelgoedmagazijn zijn ook weer van de partij en zorgen voor een vrolijke noot. Om het af te maken heeft de film een heerlijke kerstgedachte: samen is alles beter.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden