the grinch
Film

Filmrecensie: De Grinch

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Filmrecensie: De Grinch

4
Verteld door:
Pharrell Williams

Kerstliedjes? Blegh! Kerstlichtjes? Doe uit! Kerstcadeautjes? In de prullenbak! De Grinch haat kerst en alles eromheen. De gifgroene mopperkont ziet maar één oplossing: hij moet dat rotfeest stelen!

Rond kerst blijft de Grinch het liefst veilig in zijn grot, ver weg van al het kerstgedoe in het dorpje in het dal. Maar als al zijn eten op is, moet hij er wel boodschappen doen. Samen met zijn hond Max moppert hij zich een weg naar beneden en wordt nog chagrijniger als hij hoort dat dit jaar het kerstfeest drie keer zo groot is. Dat is de druppel: hij moet het kerstfeest stelen.

Enige wens

Als de Kerstman in één avond de cadeautjes kan rondbrengen, moet hij ze toch ook in één avond kunnen weghalen? Cindy-Lou heeft alleen een heel andere missie. Zij wil de Kerstman in de val lokken om hem haar enige wens te vertellen: dat haar keihard werkende moeder het iets makkelijker krijgt. Kan dit meisje met het gigagrote hart de Grinch met haar kerstliefde besmetten?

Suikerzoet

Hoe de Grinch ook moppert, hij en Max laten je vooral lachen. Helemaal als ze hulp krijgen van rendier Fred die ondanks zijn nogal ronde formaat bij hen in bed kruipt. Net zo krap als grappig! De aanstekelijke vrolijkheid van Cindy-Lou, de knettergekke uitvindingen van de Grinch en de maffe rijmpjes van zijn bedenker Dr. Seuss zorgen samen voor een heerlijk warme kerstfilm vol suikerzoete goedheid. Na De Grinch wil je alleen maar uitbarsten in kerstliedjes en met je familie voor de open haard zitten. Het liefst in een harige en gifgroene onesie...

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden