De Grote Sinterklaasfilm
Film

Filmrecensie: De Grote Sinterklaasfilm

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Grote Sinterklaasfilm

3.5
Kijkwijzer
Alle leeftijden
Nederlands gesproken

Sinterklaas is weer in het land én de bioscopen zijn weer open. In De Grote Sinterklaasfilm zit de goedheiligman met een probleem. Zijn kasteel vol pakjes en pepernoten staat op instorten en moet gesloopt worden. Er zit maar één ding op… op naar de camping!

Tussen alle tenten en klapstoeltjes door is het knap lastig om pepernoten te bakken en cadeautjes te verzamelen. Pakjesavond staat daardoor op losse schroeven. Maar de slimme Kikkie en Piet Paco merken dat er een luchtje aan de sloop zit. Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken dat iemand Sinterklaas voor de gek houdt. Lukt het hen om een stokje te steken voor de sloop van het grote kasteel?

Beetje saai

De scènes op de camping zorgen voor leuke momenten. De pieten zijn namelijk beter in over daken klauteren dan in tenten opzetten. Ondanks deze momenten mist de film echt leuke grappen en een decembersfeer. Daardoor is het soms een beetje saai, terwijl het verhaal juist hartstikke spannend is. Toch is het leuk om de Sint op de camping te zien bivakkeren. Ook moeten de Pieten door geldgebrek plots baantjes als glazenwasser en frietbakker aannemen. Dat is zeker het kijken waard! 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden