Filmrecensie: Dragon Ball Super: Broly
Film

Filmrecensie: Dragon Ball Super: Broly

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Dragon Ball Super: Broly

3
Dragon ball Super: Broly
Vanaf nu in de bioscoop
Japans gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
Sterretje en vuistje

Op de planeet waar de Saiyans leven draait het maar om één ding: kracht. Toch wordt krachtpatser Broly verbannen door de koning. Maar is dat wel zo’n goed idee?

De Saiyans zijn geboren vechters en verdienen hun geld door inwoners van andere planeten uit te roeien en de planeten daarna te verkopen. Koning Vegeta wil dat zijn zoon de sterkste en dus ook de belangrijkste wordt van alle Saiyans.

Concurrentie

Maar dan komt hij erachter dat baby Broly veel sterker is dan zijn zoon ooit zal worden. Van die concurrentie moet hij af en daarom stuurt hij Broly naar een andere planeet. Paragus, de vader van Broly, reist zijn zoon achterna. 

Het gaat los

Samen trainen ze daar elke dag om ervoor te zorgen dat Broly de allerbeste vechter wordt. Met als doel weer terug te keren zodat Broly kan laten zien wat hij kan in een gevecht tegen Vegeta (de zoon van de koning) en Goku, een andere sterke Saiyan. 

Spannend gevecht

Het duurt even voordat de spannende vechtscène begint, waar de Dragon Ball-films om bekendstaan. Maar als het zover is, gaat het ook helemaal los. 

Grapjes

Tussen al het vechten door hebben de krachtpatsers ook nog tijd om een paar leuke grappen te maken. Zo willen ze een stoere naam om indruk te maken en doen ze een speciaal dansje om een extra kracht te krijgen. Voor liefhebbers van vechtfilms is deze film een echte aanrader. Niet zo’n knokfan? Dan kun je deze film beter overslaan.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden