Foto Felix
Film

Filmrecensie: Felix op zoek naar de schat van M

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Felix op zoek naar de schat van M

3.5
Poster
Taal:
Nederlands
Wanneer?
Nu in de bioscoop

In Felix op zoek naar de schat van M gaat Felix met zijn bondgenoten op zoek naar zijn vermiste vader. Dat gaat niet zo makkelijk als gedacht.

Felix is verdrietig: zijn vader wordt vermist. Twee jaar geleden reisde hij naar het Donker Schaduweiland op zoek naar een schat, maar hij keerde nooit meer terug. Felix is ervan overtuigd dat zijn vader nog leeft en op het eiland is. Dus vraagt hij de humeurige visser Tom om hem ernaartoe te brengen. Deze oude brompot stemt toe, maar hij wil niet dat Max huilt om zijn vader. Vergezeld door Felix’ blaffende kat en de eenbenige papegaai van Tom weten de twee het eiland te bereiken. Ook daar gaat de zoektocht moeizaam. Een verwaande leider van een geheim ondergronds gezelschap zorgt voor problemen. Lukt het Felix om zijn vader te vinden?

 

Ingrediënten

Felix op zoek naar de schat van M zit vol humor en avontuur. Maar er komen ook serieuze onderwerpen aan bod zoals geldproblemen, ongelijkheid tussen arm en de rijk en omgaan met verdriet. Er zijn alleen wel heel veel personages, waardoor je in het begin de draad van het verhaal kwijtraakt. Maar de boodschap is duidelijk: voor huilen hoef je je niet te schamen.

 

Felix op zoek naar de schat van M, nu in de bioscoop, Nederlands gesproken.  


Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies. Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden