Beeld: Disney
Film

Filmrecensie: Frozen 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Frozen 2

4
Beeld: Disney
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer:
6+

Na het enorme succes van Frozen is er nu een vervolg! Ook het tweede deel zit vol hilarische momenten en liedjes om uit volle borst mee te zingen. 

De film begint met een kleine Anna en Elsa die ademloos naar hun vader luisteren. Hij vertelt een spannend verhaal over een betoverd bos waar hij zelf als kleine jongen kwam. De elementen water, vuur, lucht en aarde kwamen daar tot leven. Maar op een dag vond er een heftige strijd plaats in het bos. Sinds die dag ligt er een dikke mist omheen en kan niemand er meer in of uit. Jaren later is Elsa koningin en leeft ze met haar zus Anna een rustig leven. Maar dat wordt plotseling verstoord als ze een vreemd geluid hoort. Het komt uit het betoverde bos waar haar vader vroeger al over vertelde.

Verrassend verhaal

Om het koninkrijk Arendelle te redden zal Elsa moeten ontdekken waar de stem vandaan komt. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke reis. Dat is af en toe best spannend, bijvoorbeeld als Elsa in haar eentje over een wilde oceaan moet reizen. De liedjes in Frozen 2 lijken op die uit de eerste film en ook de personages zijn zoals je ze kent. Sneeuwpop Olaf is bijvoorbeeld weer heel grappig. Vooral als hij even snel het verhaal van de eerste film uitlegt. Dat is ook nog eens handig als je die nog niet hebt gezien. De film voelt vertrouwd, maar heeft toch een verrassend verhaal!

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

mij lijkt het een fantastische film Duimomhoog

noou ik zouw je zeggen ik ben tien en ik vond hem leuk ik ben er met een kinderfeestje geweest

Dat is het ook want ik heb de film al gezien.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden