Hopper-en-de-Hamster-der-Duisternis
Film

Filmrecensie: Hopper en de Hamster der Duisternis

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Hopper en de Hamster der Duisternis

4
Hopper-en-de-Hamster-der-Duisternis
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken
Met stemmen van:
Buddy Vedder en Elise Boers

De hazenbroers Peter en Lapin zijn echte avonturiers. In de jungle zoeken ze naar de mysterieuze Hamster der Duisternis. Maar in plaats daarvan vinden ze Hopper: een klein wezentje dat half-haas, half-kip is. 

Peter sluit Hopper meteen in zijn hart. Het is zijn meest bijzondere vondst ooit! Maar Lapin baalt. Hij wilde de hamster gebruiken om de macht te grijpen en koning te worden. Na een mislukte greep naar de troon, belandt hij in de diepste kerker die je je maar kunt voorstellen en wordt Peter de nieuwe koning. Iedereen draagt hem op handen en ook Hopper wil niets liever dan in zijn voetsporen treden. Alleen zitten z’n kippenpootjes hem daarbij behoorlijk in de weg. Om te bewijzen dat hij net zo stoer is als zijn pleegvader, gaat hij op pad om zelf de Hamster der Duisternis te vinden.

Anders-zijn

Hopper komt in een avontuur terecht waarin hij het ene moment het liefst het hazenpad kiest en het volgende moment kippenvel krijgt van angst. Gelukkig staat hij er niet alleen voor. Samen met zijn beste vriend Abe (een mopperende schildpad) en nieuwe vriendin Meg (een stoer stinkdier) doorstaat hij de ene na de andere proef. Lange tijd verbergt Hopper zijn veren en kippenpoten. Tot hij langzaam maar zeker ontdekt hij dat wat hem anders maakt, juist zijn grote kracht is. Hopper mag dan half-haas, half-kip zijn. Hij is helemaal Hopper! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden