recensie Onward
Film

Filmrecensie: Magisch-mooie familie in Onward

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Filmrecensie: Magisch-mooie familie in Onward

4
Informatie:
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer:
Vuistje, spinnetje

Ondanks dat de elvenbroers Ian en Barley opgroeien tussen de fantasiewezens, hebben ze niks met magie. In de nieuwe film Onward gaan de jongens er toch naar op zoek om hun vader nog een keer te kunnen zien.

Ian is jarig! Maar hij is niet echt in de feeststemming. Hij mist zijn overleden vader. Om Ian op te vrolijken haalt zijn moeder een pakket van zolder. Een cadeau voor hem en zijn broer Barley. Een toverstaf, een magische steen en een spreuk waarmee ze hun vader voor een dag kunnen terugtoveren. Maar de broers hebben nog nooit magie gebruikt en dat kun je zien. De spreuk mislukt meteen! Alleen de benen van hun vader komen tevoorschijn en de steen breekt. Ze moeten nu op zoek naar een nieuwe, voor hun vader voorgoed verdwijnt.

Loslopende benen

Ondanks dat Onward over het missen van een familielid gaat, is dit zeker geen verdrietige film. Door alle puzzels, schatkaarten en magie die de jongens tegenkomen, beland je in een spannend avontuur. De broers nemen hun halve vader mee op hun speurtocht en dat is niet altijd even handig. Die loslopende benen botsen overal tegenaan! Toch weten de klunzige Ian en stoere Barley er iets van te maken. Juist omdat ze zo tegenovergesteld zijn in alles, vormen ze een gouden duo. Samen kan deze familie alles aan.

Bekijk hieronder de trailer van de film: 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden