Beeld Misfit 2
Film

Filmrecensie: Misfit 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Misfit 2

4
Beeld Misfit 2
Taal:
Nederlands gesproken
Kijkwijzer:
Alle leeftijden

Na het succes van de eerste Misfit werd het tijd voor een vervolg met alle bekende buitenbeentjes. En dat levert een verrassend leuk verhaal op.

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen als Julia samen met haar vriendje Nick mag meedoen aan een grote muziekwedstrijd. Maar dan vertrekt Nick naar een andere school. Zijn nieuwe klasgenoot Babette haalt hem over om met haar mee te doen aan de wedstrijd. Julia zal dus alles uit de kast moeten halen om zonder Nick toch te winnen. Zelfs samenwerken met de gemene meiden van de VIP-squad.

Erg grappig

Ook in Misfit 2 speelt youtuber MeisjeDjamila de hoofdrol. Gio, Hanwe en Jeremy Frieser zijn ook van de partij. Doordat alle rollen heel overdreven worden gespeeld, is de film erg grappig. Vooral Défano Holwijn is leuk als de nerd Ricardo. Met zijn zelfgemaakte apps probeert hij Jocelyn te versieren. Dat levert hilarische momenten op.

Verrassend verhaal

Het verhaal is goed te volgen als je het eerste deel niet hebt gezien. Maar ook voor de echte Misfit-fans is dit nieuwe verhaal verrassend. Magenta, de beste vriendin van Julia, blijkt bijvoorbeeld een onverwacht talent te hebben. En de meiden van de VIP-squad zijn anders dan je denkt. Dat houdt het leuk tot het eind!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Hallo Kidsweek, ik ben één van de scenarioschrijvers van Misfit 2. Wat leuk dat jullie je zo goed vermaakt hebben. Ik hoop dat iedereen die de film gaat zien een leuke heeft!

Vont je het leuk om de film te spellen.

Blij goedgevoel duimpje omhoog juichen

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden