Monster-Family-2
Film

Filmrecensie: Monster Family 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Monster Family 2

3
Monster Family 2
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken
Met stemmen van:
Noa Zwan en Sonny van Utteren

Max uit Monster Family is een enorme kluns. Hij is dan ook zwaar onder de indruk van de perfecte Mila Starr. En die gevoelens zitten hem behoorlijk in de weg als hij ontdekt dat zij slechte bedoelingen heeft. 

Max is met zijn familie op de bruiloft van heks Baba Yaga en butler Renfield. Die hebben elkaar nog niet hun jawoord gegeven of ze worden door Mila ontvoerd. Omdat Max als zichzelf geen schijn van kans maakt tegen dit meisje en al haar hightechsnufjes, verandert hij zichzelf, zijn zus en ouders met een magisch amulet in monsters. Ze zetten meteen de achtervolging in. Al snel ontdekken ze dat Mila door haar ouders op pad is gestuurd om monsters te vangen die al eeuwen op aarde rondlopen. De familie Starr wil namelijk het geheim van eeuwig leven ontrafelen en zichzelf daarmee onsterfelijk maken.

Trukendoos

De makers van Monster Family liepen duidelijk over van de ideeën. Niet alleen hebben ze een blik bekende monsters opengetrokken (het monster van Loch Ness, de Yeti en King Kong), ook is er voor de familie Starr een indrukwekkende futuristische wereld gebouwd. Vooral in het begin vraag je je daardoor sterk af waar het heen gaat met dit verhaal. Want de boodschap is simpel: perfect-zijn is maar saai. Juist je eigenaardigheden, maken je al mens uniek. Daarvoor had helemaal niet zo'n hele trukendoos opengetrokken hoeven worden.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden