My Spy
Film

Filmrecensie: My Spy

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

My Spy

3.5
My Spy
Kijkwijzer
9, angst, grof taalgebruik

Dikke kans dat je rechtsomkeer maakt als je spierbundel JJ op straat tegen het brede lijf loopt. Niet Sophie. Als zij in My Spy ontdekt dat deze CIA-agent haar en haar moeder stiekem in de gaten houdt, besluit ze hem te chanteren om haar eigen leven leuker te maken. 

Na de dood van haar vader verhuist Sophie met haar moeder naar Chicago. Ze kan maar moeilijk haar draai vinden en haar moeder is te druk met werken om haar te helpen. Komt het even goed uit dat Sophie ontdekt dat CIA-agent JJ en zijn partner Bobbie hun verderop in de flat in de gaten houden vanwege een criminele oom die mogelijk nog opduikt. Want niet alleen kan JJ haar nu al zijn spionagetrucs leren, maar ook met haar op pad. Doet hij dat niet dan ontmaskert ze hem. 
My Spy

Brute vaarwelzin 

Spionnentrucs hoeft Sophie eigenlijk niet te leren. Ze is veel slimmer dan JJ, die het vooral van zijn brute kracht moet hebben. Dat levert veel grappige scènes op waarbij Sophie zonder met haar ogen te knipperen een leugendetectortest doorstaat en JJ’s zwarte plek ontdekt: zijn vis Blueberry. Maar de film heeft zelf ook wat zwakke plekken. De actiescènes passen eerder in een 12+film. Ook is JJ niet de eerste actieheld die in zacht ei wordt zodra hij met een kind omgaat. Dat maakt hij een beetje goed als hij Sophie leert hoe je stoer wegloopt na een explosie. Of hoe je je tegenstander met een brute zin vaarwelzegt.

Per 1 juni gaan bioscopen weer open. Kaartjes moet je vooraf reserveren want er is beperkt toegang.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden