Dutch Filmworks
Film

Filmrecensie: Piraten van Hiernaast 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Piraten van Hiernaast 2: Ninja's aan de overkant

4.5
Dutch Filmworks
Wanneer
Nu in de bioscoop
Met:
Samuel Reurekas, Kyana Pacis, Celeste Holsheimer, Matti Stooker

Ahoy landrotten! Wist je dat piraten en ninja’s gezworen vijanden zijn? In De Piraten van Hiernaast 2 komen twee ninja’s tegenover de Donderbussen te wonen. Hoewel de twee families elkaar niet kunnen uitstaan, raken Billy en ninjadochter Yuka bevriend.

Billy voelt zich met zijn piratenfamilie helemaal thuis in het dorp Zandwijk. Maar onrust breekt uit als twee ninja’s aan de overkant komen wonen. Al eeuwenlang liggen piraten en ninja’s met elkaar overhoop. Tot Billy ninjadochter Yuka ontmoet. Dat zij elkaar leuk vinden, moeten ze geheimhouden voor hun families. Billy’s ouders en Yuka’s moeder besluiten hun vete uit te vechten op het buurttoernooi. Zouden de twee families daarna door één deur kunnen?

Dutch Filmworks

Spannende film

De stoere piraat Billy en lenige ninjakrijger Yuka kunnen niet meer van elkaar verschillen. Toch zijn hun gevoelens voor elkaar gelijk. Hun verboden vriendschap maakt de film spannend. Grappig is dat de piraten en ninja’s totaal niet letten op waar ze vechten. Dat doen ze echt overal. In de straten van Zandwijk, in het bos, zelfs in de huiskamer. De hele film is verder met veel zorg gemaakt. De kostuums, het piratenschip, de vertragende effecten tijdens de gevechten. Alles ziet er mooi uit. Dus pas maar op: straks moet jij nog vechten voor een plekje in de bioscoopzaal. De Piraten van Hiernaast 2: Ninja’s aan de overkant, nu in de bioscoop, Nederlands gesproken. 

Lees hier het interview met Samuel en Kyana die de rollen van Billy en Yuka spelen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden