Foto: 20th-Century-Studios
Film

Filmrecensie: Ron's Gone Wrong

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Ron's Gone Wrong

4
Ron's Gone Wrong
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld

Ron’s Gone Wrong neemt je mee naar de verre toekomst. Daar hebben kinderen allang geen smartphone meer. Wil je erbij horen, dan heb je een Bubble-Bot: een wandelend en pratend robotje waar je echt álles mee kunt doen.

De B*Bot is niet alleen je beste vriend, deze digitale slimmerik houdt ook al je social media bij, laat je favoriete muziek horen én je kunt met hem skateboarden! De verlegen Barney krijgt er ook een voor zijn verjaardag. Hij noemt hem Ron, maar wat blijkt: Barney’s robot is van een vrachtwagen gevallen en zo een beetje beschadigd geraakt. Daardoor zit er bij Ron een draadje los en vertoont hij de raarste storingen.  

Waarschuwing 

Ron sleurt Barney mee op een knettergek avontuur. Het duo krijgt de vreemde meneer Morris achter zich aan. Hij is het brein achter de B*Bot en is in paniek. Want gekke storingen in zijn uitvinding kunnen hem natuurlijk veel geld kosten. Ron’s Gone Wrong is meer dan een fleurig spektakel vol grapjes over ‘content’, ‘views’ en ‘likes’. De film waarschuwt voor het verslaafd raken aan social media en steeds maar online zijn. En dat digitale vriendschappen tussen mensen geen échte vriendschappen zijn. Toch hoop je aan het eind stiekem dat B*Bots over een paar jaar echt bestaan.  

Hieronder kun je de trailer bekijken.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden