Foto: Seal Team
Film

Filmrecensie: Seal Team

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Seal Team

4
Foto: Seal Team
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken

In de mensenwereld zijn Navy Seals stoere mariniers van het leger. Maar in de onderwaterwereld van Seal Team zijn het zeehonden die worden getraind om stoere mariniers te worden. Ze moeten het opnemen tegen een bende haaien die de zee onveilig maakt.

Vrienden Benji en Quinn en de andere zeehonden hebben berehonger. Maar elke keer als ze uit jagen gaan, dreigen ze zelf als lekker hapje te eindigen in de bek van een haai. Bij hun laatste poging een visje te scoren, loopt het voor Benji slecht af. Quinn is vastberaden de strijd met de haaien aan te gaan en wraak te nemen voor zijn vriend. Maar hoe?

Dapper, dom en gestoord

Hij zoekt raad bij de ervaren marinier Claggart. Die zegt hem dat hij een team moet vinden dat dapper, dom en gestoord genoeg is om hem op deze missie te volgen. Voor Quinn in zijn vinnen kan klappen, staan de maffe Beth en ijdele Geraldo al klaar om te helpen. En ook Claggert en zijn oude maten helpen een handje.  

Schelpgranaten  

Wat volgt is een onderwaterstrijd vol spannende achtervolgingen. Het Seal Team is uitgerust met de grappigste wapens: schelpgranaten, torpedo’s om barracuda’s of sidderalen mee af te vuren en een inktvispak dat je onzichtbaar maakt. De boodschap dat je samen sterker bent dan alleen en er altijd voor elkaar moet zijn, ligt er zo dik bovenop dat zelfs de haaien ’m overnemen. Maar dat mag de pret niet drukken. Voor het Seal Team is geen zee te hoog! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden