Shaun the Sheep is terug voor deel 2: Het Ruimteschaap
Film

Filmrecensie: Shaun Het Schaap: Het Ruimteschaap

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Shaun Het Schaap: Het Ruimteschaap

4.5
Shaun the Sheep is terug voor deel 2: Het Ruimteschaap
Kijkwijzer
AL
Taal
geen (op wat gemekker na)
Te zien in
2D

Shaun het schaap is b-à-à-à-à-à-à-ck voor deel twee! En daar zal helemaal niemand over mekkeren, want het leukste schaap op aarde is nog steeds even grappig en schattig. Helemaal als hij buitenaards bezoek krijgt van Lu-La.

Shaun en zijn wollige vriendjes zijn hun brokken zat en besluiten pizza te bestellen. Maar als de dozen aankomen op de boerderij zijn ze leeg. Huh? Het blauw-roze ruimtewezen Lu-La blijkt de grote vreetzak. Logisch na zo’n lange reis!

Vliegende wc-bril

Lu-La kan iedereen perfect nadoen en met haar lange lichtgevende oren kan ze dingen laten vliegen. De wc-bril bijvoorbeeld waar net iemand op zit! Shaun stopt haar onder de wol, want al snel weet iedereen dat er een ufo is geland en openen mannetjes in gele pakken de jacht op Lu-La.

Ruimtepretpark

De boer vindt alle ophef wel fijn. Hij ruikt geld en wil zijn boerderij ombouwen tot ruimtepretpark. Maar Lu-La heeft heimwee en wil maar één ding: terug naar haar eigen planeet. Laat dat maar aan Shaun over. Voordat je het weet is er een plannetje geschapen!

Megaboer

Wist je dat één persoon er één hele dag over doet om twee seconden Shaun-film te maken? Zoveel tijd kost het om kleifiguurtjes beeldje voor beeldje te knutselen én filmen. En praten doen ze niet eens, al mis je dat niet. Alleen al om de na-aapgeluiden van Lu-La, inclusief megaboer, lach je je lam. En ken je de klassieker E.T.? Dan zul je veel scènes herkennen. Blijf na afloop nog wel even zitten voor een leuk extraatje!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden