Sing 2
Film

Filmrecensie: Sing 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Sing 2

4
Sing 2 poster
Wanneer:
Nu in de bioscoop (2D/3D)
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld

Om zijn krakkemikkige theater te redden, organiseerde koala Buster Moon in Sing een swingende talentenjacht. Alle dieren die toen aan deze zangwedstrijd meededen, staat in Sing 2 een nog groter avontuur te wachten!

Buster en zijn band mogen namelijk optreden in Redshore City! Meteen stappen ze in de bus naar deze grootste glamourstad van dierenland. Hun idee voor een sciencefictionmusical valt in de smaak bij de wolfachtige Jimmy Crystal. Deze belangrijke entertainmentbaas heeft alleen wel één voorwaarde: er móet een grote A-ster meedoen! En dus probeert Buster voor zijn voorstelling de beroemde zanger en gitaarlegende Clay Calloway te strikken. Maar deze rockende leeuw heeft net zijn vrouw verloren en leeft nu als een kluizenaar, verstopt in het woud. Weet Buster hem te vinden? En is Clay over te halen om aan zijn musical mee te doen?

Meezingen met megahits

Wat volgt is een wat voorspelbare, maar erg vrolijke en swingende feelgoodfilm. Alle dieren vertonen herkenbare menselijke trekjes. Zo kan olifantje Meena alleen een romantische scène spelen als ze echt verliefd op iemand is. En gorilla Johnny is zo onzeker over zijn danskwaliteiten, dat hij een streetdancer om hulp vraagt. Je wilt ze allemaal wel aaien, zo echt en knuffelbaar zien Buster en zijn vrienden eruit. De film zit vol megahits van Billie Eilish, The Weeknd, Shawn Mendes én... superster Adele! En meezingen mag!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden