Sneakerella
Film

Filmrecensie: Sneakerella

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Sneakerella

2.5
Sneakerella
Met:
Chosen Jacobs en Lexi Underwood
Waar:
Disney+

In het sprookje verliest Assepoester vlak voor twaalf uur haar muiltje waarna de prins naar haar op zoek gaat. In de nieuwe Disney+-film Sneakerella zijn de rollen omgedraaid. Daar verliest een jongen zijn sneaker en gaat een prinses op zoek naar hem.

El droomt ervan om ooit een bekende sneakerontwerper te worden. Maar zijn stiefvader heeft geen oog voor zijn talent. Dus brengt El zijn tijd noodgedwongen door in het magazijn van de schoenenwinkel die ooit van zijn moeder was. Intussen maken zijn twee stiefbroers hem het leven zuur. Als El op een dag stiekem ontsnapt om naar een sneakerlancering te gaan, ontmoet hij Kira King: de dochter van de grote sneakerbaas Darius King. Zij lijkt zijn ticket naar succes. Alleen moet El eerst een hoop onzekerheid overwinnen voor hij echt zijn droom durft waar te maken.

Zoetsappig

Dat Sneakerella op Assepoester is gebaseerd, is geen verrassing. Het is leuk dat er over dit bekende sprookje een hip sneakersausje is gegoten. En dat de rollen zijn omgedraaid en het dit keer geen knappe prins is wiens hart moet worden veroverd, maar een stoere hiphopprinses. Alleen is dat niet genoeg om de film te laten slagen. Want hoe hip dit nieuwe sausje ook is, het weet niet te verbloemen dat de gesprekken tussen de personages heel suf zijn en de liedjes zoetsappig. Met een tenenkrommende rapbattle tussen El en Kira’s vader tot besluit. Dit sneakersprookje heeft een paar steviger stappers nodig! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden