Sonic The Hedgehog 2
Film

Filmrecensie: Sonic The Hedgehog 2

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Sonic The Hedgehog 2

4
Sonic poster
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer
9+, angst

Niemand rent zo hard als Sonic. Maar dat is niet meer genoeg om uit handen van Dr. Robotnik te blijven. Gelukkig staat de supersonische blauwe egel er in de strijd tegen deze griezel niet alleen voor. 

Sonic hangt graag de held uit. Maar met zijn roekeloze en onbezonnen acties brengt hij anderen geregeld in gevaar. Politieagent Tom drukt hem op het hart z’n krachten te sparen. Het moment waarop hij die moet inzetten dient zich heus vanzelf aan. Dat moment komt alleen sneller dan verwacht. Net op het moment dat Tom een weekend weg is, staat de gemenerik Dr. Robotnik weer op de stoep. Hij wil niet alleen Sonic uit de weg ruimen, maar maakt ook jacht op de groene smaragd. Die zet gedachten om naar realiteit, maar kan in verkeerde handen chaos aanrichten.

Echte held

Wat volgt is race naar de plek waar de edelsteen verborgen ligt. Dr. Robotnik krijgt daarbij hulp van Knuckles met z’n stevige knuisten. En Sonic vormt een duo met Tales, die hem met z’n helikopterstaart geregeld uit de brand helpt. Naast een hoop stevige knokpartijen en wilde achtervolgingen leert Sonic onderweg nog een wijze les. Dat je pas echt een held bent als je zorgt voor een ander. Alleen wordt die wel erg zoetsappig gebracht. Sonics humor én z’n moves maken dat gelukkig goed. Want wie deze blauwe egel kent weet: klinkt er een beat, dan is Sonic op z’n best. 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden