Foto: Spionnengeheimen
Film

Filmrecensie: Spionnengeheimen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Spionnengeheimen

3.5
Foto: Spionnengeheimen
Taal:
Nederlands gesproken
Met stemmen van:
John Williams en Buddy Vedder

Nog maar een paar seconden op de klok, snel dit draadje doorknippen en go! De film Spionnengeheimen zit vol met spannende missies en bizarre gadgets.

Topspion Lance Sterling steelt voor een missie een mysterieus koffertje van slechterik Killian. Maar als hij een granaat wil gooien om te ontsnappen, komt er opeens overal glitter uit! Al snel komt hij er achter dat dit het werk is van gadget-uitvinder Walter. De stoere Lance vindt hem maar een vreemde jongen. Maar wanneer Lance in de problemen komt, vraagt hij hem toch om hulp. Dan drinkt Lance per ongeluk de nieuwste uitvinding van Walter op en verandert hij in een knalblauwe duif. Oeps! Lukt het dit bijzondere tweetal om samen Killian te stoppen? 

Kauwgom-explosies 

Een film over spionnen kan natuurlijk niet zonder spannende missies en rare gadgets. Daar zit Spionnengeheimen dan ook vol mee. Van kauwgom-explosies tot glittergranaten, het komt allemaal voorbij. De rare uitvindingen van Walter werken vaak op je lachspieren.

Ook de verandering van Lance in een duif is heel grappig. Vooral als Walters duif Lovie een beetje verliefd wordt op Lance. De film is af en toe wel heel spannend, want slechterik Killian is echt slecht en dus best eng. Gelukkig ben je dat snel weer vergeten als er weer eens een glitterbom ontploft.

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

hele leuke film

alle disney films zijn goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden