Toy Story 4
Film

Filmrecensie Toy Story 4: spannend en grappig

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Toy Story 4

5
Toy Story 4
Taal
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer
6+ (angst)

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven! In dit vierde deel speelt cowboy Woody weer de hoofdrol, maar met oude én nieuwe vrienden. En dat levert een superavontuur op.

Toy Story begon ooit bij Woody en Buzz Lightyear. De twee waren samen de speeltjes van Andy, maar die is inmiddels volwassen. Het speelgoed verhuist dus naar een nieuw kind: peuter Bonnie. Zij is zo gek op poppen dat ze er zelf één maakt van wat afval: Forky. Deze spork (een combi van een vork en een lepel) is haar favoriete speeltje, maar Forky ziet zichzelf meer als vuilnis. Daarom springt hij steeds in de prullenbak en loopt zelfs weg van huis. Woody wil Bonnie gelukkig maken en besluit haar favoriete speeltje terug te halen. Dat lukt, maar de kwaadaardige Gabby Gabby en haar poppenleger gooien roet in het eten door Forky te ontvoeren! De cowboy moet dus opnieuw op reddingsmissie. Alleen staat Woody er deze keer alleen voor. Of toch niet?

Spannend en grappig

Het gebeurt niet vaak dat een vervolg beter is dan het origineel, maar dat is wel het geval bij Toy Story 4. De film brengt alles wat het speelgoed tot nu toe heeft meegemaakt samen in een geweldig slot. Het verhaal is van begin tot eind spannend en vooral ook ontzettend grappig. Je lacht je een ongeluk om de dommigheid van Forky en de film ziet er ook nog eens fantastisch uit. De makers laten zelfs een spork er geweldig uitzien en dat is heel knap met wat kapotte ijsstokjes en een ijzerdraadje!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vond deze film geweldig en ik vond het nieuwe speelgoed: ducky, Bunny, vorkie en duke kaboom ook heel leuk en een goed einde voor woody. En ik moet toegeven dat ik moest huilen op het eind.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden