Vivo
Film

Filmrecensie: Vivo swingt!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Vivo

4
Vivo-poster
Waar:
Nu te zien op Netflix
Taal:
Engels, ondertiteld

Zin in een swingend avontuur? Ga dan samen met kinkajoe Vivo en de eigenzinnige Gabi op pad naar Miami. Zij hebben een missie: een liefdeslied brengen naar de Cubaanse zangeres Marta Sandoval vóór zij haar zangcarrière voorgoed vaarwel zegt.

Op het centrale plein van de Cubaanse hoofdstad Havana treedt Vivo elke dag op met zijn baas Andrés. Hoewel ze niet dezelfde taal spreken, vinden ze elkaar in hun liefde voor muziek. Op een dag krijgt de bejaarde Andrés een brief van Marta Sandoval, met wie hij vroeger een zangduo vormde. Zij treedt nog één keer op en nodigt hem uit naar Miami te komen. Maar Andrés overlijdt plots! Nu kan hij haar niet het liefdeslied geven dat hij al die jaren bij zich droeg. Vivo besluit dat voor hem te doen en krijgt onverwacht hulp van Andrés eigenzinnige achternichtje Gabi.

Vol muziek

Wat volgt is een swingend avontuur vol hobbels. Vooral veroorzaakt door Gabi, die echt op elk vlak uit de maat loopt, maar altijd een plan B heeft (of C, D, en ga zo nog maar even door). Hoe onaangepast iedereen haar ook vindt, Gabi blijft wie ze is en dat is bewonderenswaardig. De film ziet er in al z’n kleurenpracht erg mooi uit. Havana heeft een zonnige regenbooglook en Florida is fel fluorescerend. Verder barst Vivo van de fijne muziek. Van vrolijke salsa tot stoere rapsongs: blijf dan maar eens stilzitten! 

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden