Foto: Arjo Frank Fotografie
Film

Filmrecensie: Whitestar

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Whitestar

3
Foto: Arjo Frank Fotografie
Taal:
Nederlands gesproken
Kijkwijzer:
6+

Geen geld krijgen van je baas maar een paard. Britt Dekker kreeg paard George voor het maken van een tv-programma. Samen schitteren ze nu in de nieuwe paardenfilm Whitestar.

Megan werkt samen met haar beste vriendin Julia bij de stal van paardenhandelaar Alex. Ze droomt van een eigen paard, maar daar heeft haar moeder geen geld voor. Als Alex een van zijn paarden naar de slager wil brengen, weet Megan Whitestar van de ondergang te redden. Samen blijken ze een gouden duo. Misschien komt Megans droom om dressuurrijder te worden nu toch uit?

Paardenfan

Whitestar is verzonnen door Britt Dekker. Ze speelt de oudere Megan. Haar rol is maar klein omdat ze zelf vindt dat ze niet zo goed kan acteren. Daarom heeft ze bedacht dat de film vooral gaat over een jongere versie van Megan en haar vrienden. Een goeie keuze, want de acteurs spelen erg goed. Ook het verhaal is leuk, alleen wel zo voorspelbaar dat het je niet echt laat hinniken van enthousiasme. Maar ben je een echte paardenfan? Ga dan zeker hop in galop naar Whitestar!

Deze zomer mochten we even meekijken op de set. We spraken met vier figuranten, de hoofdrolspeelster en Britt Dekker. De interviews lees je hier.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik ben naar de film geweest. En hij was erg leuk. Ik herkende George ook goed bij sommige dingen. Omdat Britt een YouTube kanaal heeft samen met Esra ik geef de film 4 sterren!

kits week is heel leuk

Leuke film maar na de 6 jaar lijkt de personages helemaal niet meer op elkaar, erg storend

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden