Flora & Ulysses
Film

Flora & Ulysses: Zie de magie

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Flora & Ulysses

4
Flora & Ulysses
Met
Mathilda Lawler, Alysson Hannigan, Ben Schwartz
Nu te zien op Disney+

Als de liefde tussen haar ouders dooft, verdwijnt ook de magie uit het leven van de tienjarige Flora. Tot ze het leven redt van eekhoorn Ulysses. Flora weet zeker dat hij superkrachten heeft. In de Disney-film Flora & Ulysses moet ze alleen nog even ontdekken welke dat zijn. 

Flora is dol op de superheldenstrips die haar vader maakt. Alleen krijgt hij ze nergens uitgegeven. Dat zorgt ervoor dat hij niet alleen al zijn kracht en moed verliest, maar ook de liefde van Flora’s moeder. Zij is een populaire romanschrijfster die tegen haar eigen probleem aanhikt: sinds de scheiding krijgt ze geen letter meer op papier. Hoog tijd dat een superheld de boel komt redden. Alleen is het dit keer geen gespierde verschijning met een wapperende cape, maar eekhoorn Ulysses. Meteen nadat Flora hemt uit de robotgrasmaaier van de buren heeft gered, wakkert hij een vuurtje bij haar aan. Ze is erop gebrand te ontdekken met welk doel hij is gestuurd.

Dichtbij huis

De avonturen van Flora en Ulysses spelen zich dichtbij huis af en zijn niet heel spannend. Ulysses hoeft geen monsters te verslaan, maar alleen uit handen van de ongediertebestrijding te blijven. Toch maakt dat niet uit. Dit energieke pluisbeest (dat net echt lijkt) is precies wat Flora nodig heeft. Ulysses’ doel is dan ook snel duidelijk: laten zien dat je oog moet houden voor de magie in de wereld. En daar hoef je echt geen gespierde superheld met wapperende cape voor te zijn.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden