Luca
Film

Geen hemel te hoog voor Luca

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Luca

5
Luca poster
Waar
Disney+
Taal
Engels (Nederlandse ondertiteling)

Beste vrienden Luca en Alberto hebben één wens voor de zomer: een Vespa. Om zo’n droomscooter te bemachtigen, moeten ze de race van Porto Rosso winnen. Wat niemand in het Italiaanse vissersdorpje weet, is dat de twee jongens een groot geheim met zich meedragen.

Luca en Alberto zijn namelijk zeemonsters waarvoor de inwoners van Porto Rosso als de dood zijn. Alleen zien ze er op het land precies uit als mensen. In het vissersstadje ontmoeten ze Julia. Een stadsmeisje dat aan de kust haar zomer doorbrengt. Ze vertelt de jongens over de Porto Rosso Cup: een jaarlijkse zwem-, fiets- en eetwedstrijd. Van het prijzengeld kunnen de jongens hun gedroomde Vespa kopen! Het drietal schrijft zich als team in om de race van dit jaar te winnen. Dat is alleen niet makkelijk als je nog maar nauwelijks iets weet van de wereld op het land en elke druppel jouw geheim kan verraden!

Kleurrijk

Luca lijkt gemaakt van Italiaans ijs. De animaties zijn zo vol en romig: om je vingers bij af te likken! Hoe Luca en Alberto steeds van zeewezen in mens en weer terug veranderen, is erg knap gedaan. Het prachtige Italiaanse vissersstadje met z’n kleurrijke inwoners laat je verlangen naar vakantie. Maar het zijn de drie vrienden die deze film echt bijzonder maken. Geen hemel is te hoog voor hen, geen oceaan te diep. Samen kunnen ze de hele wereld aan: op én onder water.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden