gio
Film

Gio op het grote doek

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Project Gio

2
gio
Recensie door
Nathalie Strijker

Youtubers MeisjeDjamila, Dylan Haegens en Kalvijn maakten al eerder hun eigen bioscoopfilm en nu is ook Gio Latooy aan de beurt. In Project Gio loopt een feest vreselijk uit de hand. 

Als de ouders van Gio op vakantie zijn, geeft hij stiekem een feestje. Het dak gaat eraf, letterlijk! En ook binnen is het een enorme rotzooi. Gio moet proberen alles te repareren voordat zijn ouders weer thuiskomen. En dat valt nog niet mee.

De bouwvakkers die hij inhuurt, maken er een potje van. Ze dobberen liever lui in het bubbelbad dan dat ze hun handen uit de mouwen steken. Gio moet dus iets anders verzinnen.

Voor fans

In de film spelen naast Gio ook zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise een rol. Net zoals in zijn video’s dus. Heel goede acteurs zijn ze alleen niet. Sommige stukjes zijn zelfs behoorlijk knullig gespeeld. Ook stelt het verhaal weinig voor en kun je vanaf het eerste moment al voorspellen hoe het gaat aflopen. Eigenlijk is Project Gio vooral leuk als je fan van Gio bent. Of van één van de andere vele youtubers die in de film een rol spelen. Ben je dat niet, dan kun je beter een andere film uitkiezen.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik vindt het een geweldig film dat ik zelf ook wil zien want ik ben maar 1 keer in men leven naar de bios gewwest dat is jammer en die film was niet nederlandse. Taal dat is in mijn eigen taal en die bios is in groningen en ik hoop is een keer dat ik gio laatoy en melanie latooy en de ouders kan ontmoeten maar nog een ding moet ik vertellen en dat is ik ben bang voor dieren dus ook een poes of een hond

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden