filmrecensie Huisdiergeheimen 2
Film

Huisdiergeheimen 2: Max is terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Huisdiergeheimen 2

3
filmrecensie Huisdiergeheimen 2
Taal:
Nederlands gesproken of Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling
Te zien in:
2D/3D/4DX

Moest Max in het eerste deel van Huisdiergeheimen wennen aan hond Duke als huisgenoot, dit keer komt er een baby bij. Of beter gezegd een minimonster dat aan zijn staart trekt en in zijn ogen prikt. Gezellig...

Net als alle andere huisdieren weet Max: als je baasje een baby krijgt, dan kun jij het vergeten. Maar zodra Liam gaat praten en Max één van zijn eerste woordjes is, smelt hij. Dit is zijn kind! En dat moet hij beschermen tegen de boze buitenwereld vol gevaar. Wat denk je van alle viezigheid op straat die Liam in zijn mond kan steken of alle auto’s die hem omver kunnen rijden?

Stress

De hondstrouwe Max krabt zijn nek kaal van alle stress. Hoog tijd voor een ontspannende vakantie op het platteland én een beschermkraag. Plus wat wijze lessen van de boerderijhond die Max leert dat de wereld niet alleen griezelig is, maar vooral geweldig.

filmrecensie Huisdiergeheimen 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijgerpup

Tegelijkertijd gebeurt er thuis in New York van alles. Zo heeft de fluffy Gidget zich in de nesten gewerkt door Max’ favoriete speeltje kwijt te maken en zet shih tzu Madelief alles op alles om een tijgerpup uit handen van slechterik Sergei te houden. Die dosis extra moed die Max tijdens zijn vakantie heeft opgedaan, kunnen ze dus goed gebruiken!

Super Sneeuwbal

Net als deel 1 zit Huisdiergeheimen 2 vol grapjes. Zoals Gidget die een stoombadje neemt in de vaatwasser en ook zeer overtuigend kat kan zijn. Toch is de verrassing er wel een beetje af. Gelukkig is konijn Sneeuwbal ook weer van de partij. En hoewel hij nu een braaf huisdier is en een stuk minder gestoord, steelt hij als superheld de show. Ook nadat de film is afgelopen, dus blijf daar zeker voor zitten!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden