De Familie Claus foto Netflix
Film

Kerst met de Familie Claus

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Familie Claus

4.5
De Familie Claus foto Netflix
Met:
Mo Bakker, Bracha van Doesburg, Jan Decleir
Nu op Netflix

Na de plotselinge dood van zijn vader op kerstavond moet Jules Claus niets meer van kerst weten. Tot hij het grote geheim van zijn opa ontdekt. Dat zorgt ervoor dat hij niet meer om kerst heen kan. En jij ook niet in de Netflix-film De Familie Claus

Samen met zijn moeder en zusje Noor verhuist Jules naar België om daar een nieuw leven te beginnen. En om dichterbij opa Claus te zijn. Tussen het speelgoed in opa’s wonderlijke speelgoedwinkel vindt Jules een sneeuwbol. Draai je daaraan, dan brengt-ie je op magische wijze naar alle uithoeken van de wereld. Ook naar een klein hutje op de Noordpool… zo ontdekt Jules dat zijn opa de kerstman is! Als opa ongelukkig ten valt komt, besluit Jules hem te helpen. Maar dat kan pas echt goed als hij zelf ook weer van kerst leert houden.

De Familie Claus foto Netflix

Ultieme kerstfilm

Er is alles uit de kast gehaald om van De Familie Claus een echte kerstfilm te maken. Poedersneeuw, schilderachtige straatjes vol lampjes en wollen wintertruien vullen het beeld. Het speelgoedpakhuis van opa Claus is helemaal om je vingers bij af te likken. Zijn vier elven geven de film de juiste vrolijke noot. Met extra liefde voor de vrolijke Gunna die ondanks haar kleine gestalte gemaakt is voor het grote podium. Met zoveel lieve kerstliefhebbers om je heen, gaat zelfs de grootste kersthater voor de bijl!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden