Perenbomen bloeien wit credit Edwin Deen
4.5
Theater

Perenbomen bloeien wit gaat over drie broers, waarvan er een blind wordt. Over dit jongerenboek van Gerbrand Bakker is nu een supermooie theatervoorstelling gemaakt die je niet snel vergeet.

Beeld filmdepot
4
Film

Als je vader zijn baan verliest, je moeder zwanger is en je net verhuisd bent, kun je wel wat troostknuffels gebruiken. En wie kan die beter geven dan een trouwe hond?

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Big Trip
2.5
Film

De mopperige beer Patrick krijgt door een verstrooide ooievaar een baby-panda bezorgd. Dat is even paniek. In Big Trip moet het hele dierenbos vervolgens samenwerken om het huilende kleintje op de goede plek af te leveren. 

Wickie en het Magische Zwaard
3
Film

Wickie wil net zo’n stoere Viking worden als zijn vader Halvar. Maar die vindt hem nog te klein om mee op avontuur te gaan. In Wickie en het magische zwaard bewijst de kleine Viking dat je helemaal niet sterk hoeft te zijn voor grootse daden. 

My Spy
3.5
Film

Dikke kans dat je rechtsomkeer maakt als je spierbundel JJ op straat tegen het brede lijf loopt. Niet Sophie. Als zij in My Spy ontdekt dat deze CIA-agent haar en haar moeder stiekem in de gaten houdt, besluit ze hem te chanteren om haar eigen leven leuker te maken. 

Beeld Netflix
4
Film

Best kans dat jij in deze coronatijd je ouders weleens he-le-maal zat bent. Maar na het zien van de knap gemaakte en grappige Netflix-film The Willoughby’s vallen ze ineens heel erg mee.

The Letter for the King
3.5
Film

Als De brief voor de koning jouw lievelingsboek is, dan is de Netflix-serie The Letter for the King wel even slikken. Er is weinig heel gelaten van het oorspronkelijke verhaal van Tonke Dragt. Maar met flink wat fantasy proberen de makers je alsnog te betoveren. 

recensie Onward
4
Film

Ondanks dat de elvenbroers Ian en Barley opgroeien tussen de fantasiewezens, hebben ze niks met magie. In de nieuwe film Onward gaan de jongens er toch naar op zoek om hun vader nog een keer te kunnen zien.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Shaun the Sheep is terug voor deel 2: Het Ruimteschaap
4.5

Shaun het schaap is b-à-à-à-à-à-à-ck voor deel twee!

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.