Beeld Netflix
4
Film

Best kans dat jij in deze coronatijd je ouders weleens he-le-maal zat bent. Maar na het zien van de knap gemaakte en grappige Netflix-film The Willoughby’s vallen ze ineens heel erg mee.

The Letter for the King
3.5
Film

Als De brief voor de koning jouw lievelingsboek is, dan is de Netflix-serie The Letter for the King wel even slikken. Er is weinig heel gelaten van het oorspronkelijke verhaal van Tonke Dragt. Maar met flink wat fantasy proberen de makers je alsnog te betoveren. 

Kidsweek is dé weekkrant voor kinderen!

Elke donderdag staat de krant boordevol nieuws uit binnen- en buitenland. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen.

Word lid!

Filmrecensie Pokémon slaat terug - Evolutie
3
Film

Mew is de sterkste Pokémon. Maar onderzoekers dromen van een nóg machtigere Pokémon en knutselen in hun lab Mewtwo in elkaar. Maar zo blij als zij zijn met hun superkrachtige kloon, zo boos is Mewtwo. Op alles en iedereen!

Filmrecensie Jacob, Mimmi en de pratende honden
4
Film

Bah, logeren! Als zijn vader moet werken en Jacob een week lang ondergebracht wordt bij zijn nichtje Mimmi, baalt-ie als een stekker. Maar met een oom die denkt dat hij een piraat is en een roedel pratende zwerfhonden pakt alles een stuk leuker uit dan gedacht.

Mijn moeder is een diva © Sanne Peper
3.5
Theater

Viktor en Valencia hebben een wereldberoemde moeder. Die kreeg op een dag geen applaus meer en daar ligt ze nu nog van bij te komen. Net als de tweeling in Mijn moeder is een diva wacht je tot zij weer verschijnt. 

Theaterrecensie WIRWAR van Laura van Hal
4
Theater

Briesend van boosheid stampt een meisje haar kamer in. Waarom ze zo kwaad is weet je niet, maar ze gilt haar kussen vol woede. In de theatervoorstelling WIRWAR zie je hoe acrobatische wezentjes haar ’s nachts helpen met afkoelen.

Filmrecensie Spike en de Magische Steen
3.5
Film

De stoere Spike is in de film Spike en de Magische Steen voor niets en niemand bang. Als dus iemand het bos moet redden omdat er bijna geen water meer is, werpt zij zich op als reddende engel eh… egel!

Beeld Universal
4
Film

Lang geleden waren games met de supersnelle Sonic bijna net zo populair als die met Super Mario. In games is Sonic een beetje vergeten, maar de blauwe egel heeft nu wel zijn eigen film.

Beste boeken

Dog Man en de gekloonde kat van Dav Pilkey
4

Dog Man is een vreemde snuiter. Hij heeft het lijf van een politieagent en het hoofd van een hond. Hoe dat kan?

Beste Games

Kirby Star Allies
4

In Kirby Star Allies kunnen vijanden zomaar je beste vrienden worden.

Foto: Reuters
4

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone.

Beste films

Toy Story 4
5

Wat gebeurt er met al je speelgoed als jij niet thuis bent? Nou, volgens Toy Story komt het dan tot leven!

Mijn bijzonder rare week met Tess
5

Bang om als jongste van het gezin alleen achter te blijven, begint Sam tijdens de zomervakantie op Terschelling aan een ‘alleenheidstraining’.

Kapsalon Romy
4.5

In het buitenland heeft Kapsalon Romy al veel grote prijzen gewonnen.

Beste apps

Er zijn nog geen recensies gevonden.