Minions: Hoe Gru een superschurk werd
Film

Minions: Hoe Gru superschurk werd

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Minions: Hoe Gru superschurk werd

4.5
Minions_-Hoe-Gru-superschurk-werd
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken, ondertiteld

Wat wil jij later worden? Dokter, leraar, piloot? De elfjarige Gru heeft andere toekomstdromen. Hij wil superschurk worden. Door de Verschrikkelijke Ikke-films weten we dat hem dat is gelukt. Maar hoe werd hij nu zo’n lieve slechterik?   

Gru heeft een grote droom: lid worden van de Heftige 6. Een beruchte groep superschurken van wie hij al jaren fan is. Nu ze hun leider Wild Knuckles hebben geloosd, is er een plek vrij in de groep en Gru gaat solliciteren. Maar de vijf overgebleven leden zijn niet onder de indruk van het mollige ventje dat voor hen staat. Wat heeft hij nu op zijn kerfstok? Om zijn slechtheid te bewijzen, steelt Gru de Zodiak, de steen die van een superschurk echt een megaschurk kan maken. Hij krijgt zo niet alleen de Heftige 6, maar ook Wild Knuckles achter zich aan.

Schurk in spe

Gelukkig staat Gru er niet alleen voor. Want een echte schurk kan natuurlijk niet zonder een goed stel handlangers. En die had deze schurk in spe al heel slim vóór zijn sollicitatie om zich heen verzameld. De Minions natuurlijk! Zij zetten alles op alles om hun ‘minibaas’ in veiligheid te brengen. En dat levert weer een hoop hilarische momenten op. Bijvoorbeeld als Kevin, Stuart en Bob op kungfu-les gaan. Of zich vermommen als piloot en stewardess als Gru blijkt te zijn ontvoerd naar San Francisco. Hun gestuntel en grappige brabbeltaaltje werkt als vanouds op je lachspieren. Zelfs als je geen plannen hebt om superschurk te worden, wil je deze crew om je heen!

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden