Turning Red
Film

Nieuw op Disney+: Turning Red

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Turning Red

4
Turning Red
Taal:
Engels, ondertiteld
Waar:
Disney+
Vanaf:
11 maart

Als Mei Lee uit de nieuwe Disney+-film Turning Red kwaad is, gaat het beest in haar los. Letterlijk! Door een mysterieuze familievloek verandert ze, elke keer als ze haar emoties niet de baas is, in een rode panda!

Mei Lee is dertien en dus volwassen. Tenminste, dat vind ze zelf. Ze laat haar hartsvriendinnen op school geloven dat ze doet wat ze zelf wil. Maar thuis loopt ze keurig in de pas van haar strenge en overbezorgde moeder. Mei Lee leeft dus in twee werelden, maar die botsen steeds vaker. Op een dag ontploft ze daardoor zo hard, dat de rode panda in haar wakker wordt. En daarin verandert ze vanaf dat moment elke keer als ze haar emoties niet onder controle heeft. Haar moeder wordt daardoor nog bezorgder. In eerste instantie probeert Mei Lee haar panda in toom te houden, tot ze ontdekt dat ze zo ook een hoop lol kan beleven.

Turning Red

Extreem aaibaar

Turning Red laat goed zien dat opgroeien som best lastig is met alles van ervan je wordt verwacht. En dat je dan dus makkelijk jezelf kunt verliezen. Een serieuze boodschap, maar pluizig verpakt. Niet alleen de panda is extreem aaibaar, ook de andere personages zijn om van te houden. De drie vriendinnen van Mei Lee voorop (met nog een extra hartje voor de pittige en grappige Abby). Zij zijn het die Mei Lee ervan overtuigen dat ze ook haar minder fraaie kanten moet koesteren. Dus wat houd jou nu nog tegen? Laat ook het beest in je los! Wraaa!!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden