Filmrecensie Pokémon slaat terug - Evolutie
Film

Nieuw op Netflix: Mewtwo tegen de rest

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie

3
Filmrecensie Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Taal
Nederlands gesproken of ondertiteld
Kijkwijzer
6+, vuistje, spinnetje
Te zien op
Netflix

Mew is de sterkste Pokémon. Maar onderzoekers dromen van een nóg machtigere Pokémon en knutselen in hun lab Mewtwo in elkaar. Maar zo blij als zij zijn met hun superkrachtige kloon, zo boos is Mewtwo. Op alles en iedereen!

Hij is door mensen gemaakt, maar geen mens. Hij is gekloond met behulp van een Mew-fossiel, maar ook geen echte Pokémon. Mewtwo hoort nergens bij en dat maakt hem razend. En dus ontsnapt hij uit het lab, maar wat dan? Hij wil niet misbruikt worden door mensen en snapt niets van Pokémon die hun trainer als een vriend zien zoals Pikachu en Ash.

Grimmig én schattig

Door die woede begint Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie nogal grimmig, maar dat verandert zodra Ash en zijn vrienden met hun Pokémon verschijnen. Pikachu en Togepi zijn bijvoorbeeld schattiger en ronder dan ooit. Maar ook zij krijgen het zwaar als ze te maken krijgen met de allesvernietigende Mewtwo.

Filmrecensie Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie

Nieuwe animaties

Het verhaal van Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie is niet nieuw. Het is namelijk de allereerste Pokéfilm uit 1999 die helemaal voorzien is van nieuwe animaties. Maar hoe fris en mooi die ook zijn, ze kunnen niet verbergen dat het flinterdunne verhaal er alleen maar is om zoveel mogelijk gevechten te laten zien. Gelukkig zijn die spectaculair dus heel erg is dat ook weer niet. Want echte fans willen natuurlijk niet alleen alle Pokémon vangen, maar ook alle films zien. En dat is in dit nieuwe jasje zeker een verbeter… eh evolutie!

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden