Spider-Man - Into The Spider Verse
Film

Nu in de bioscoop: Superteam vol Spider-Mannen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Spider-Man - Into the Spider-Verse

4
Spider-Man - Into The Spider Verse
In
3D/IMAX
Versies
Nederlands gesproken en ondertiteld
Kijkwijzer
spinnetje, vuistje

De kans dat je net zoals Peter Parker door een radioactieve spin gebeten wordt en dan superkrachten ontwikkelt lijkt nogal klein. Zo niet in Spider-Man - Into the Spider-Verse. In deze nieuwe animatiefilm zie je wel zes Spider-Mannen tegelijk rondslingeren!

Slechterik Kingpin heeft een deeltjesversneller laten maken om in andere dimensies te kunnen zoeken naar zijn overleden vrouw en zoon. Een gevaarlijk experiment dat Peter Parker niet overleeft en ervoor zorgt dat andere Spider-Mannen uit parallelle dimensies naar zijn wereld worden geteleporteerd. Geen paniek: klinkt ingewikkelder dan het in de film is.Spider-Man - Into The Spider Verse

Plakkracht

Miles Morales is er in ieder geval heel blij mee. Zijn lichaam blijft ineens overal aan plakken sinds hij gebeten is door een spin (wel heel onhandig als je een meisje probeert te versieren) en hij kan wel wat tips gebruiken om zijn gloednieuwe superkrachten onder controle te krijgen. Want hoe handig het ook is dat hij nu onzichtbaar kan worden, nóg handiger zou het zijn als hij zelf kan bepalen wanneer dat gebeurt! En daar is haast bij, aangezien zijn collega’s weer terug moeten naar hun eigen universum omdat ze anders uit elkaar dreigen te vallen. Ja, zo’n multiversum is niet heel goed voor je gezondheid!

Levend stripboek

Spider-Man - Into the Spider-Verse is eigenlijk een stripboek dat tot leven komt, inclusief tekstballonnen die over het bioscoopscherm flitsen. Het is heel grappig om te zien hoe Miles in zijn veel te kleine spinnenpak het vak leert van de andere Spider-Mannen (inclusief twee meisjes en het varken Spider-Ham). Ook maakt het weinig uit of je veel weet over superhelden of juist helemaal niets: deze film is voor iedereen een feest.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.
DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden