Operatie noordpool
Film

Operatie Noordpool

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Bibberavontuur in de poolzee

4
Operatie noordpool
Taal
Nederlands
Producer
Twinfilms

Een spannend verhaal, indrukwekkend mooie beelden van de Noordpool en kinderen die heel goed spelen. Operatie Noordpool is een prachtige avonturen film. 

Het verhaal is heel stoer en flink spannend. Julia (13) en de tweeling Ida en Sindre (8) zijn net, zwaar tegen hun zin, verhuisd naar het noorden van Noorwegen. Hun nieuwe school is stom en na een gevecht lopen ze met z’n drieën weg. Ze belanden op een vliegveld en verstoppen zich in een helikopter. Ze denken dat die naar hun oude woonplaats vliegt, maar in plaats daarvan belandt het ding op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee!Het is er steenkoud en ze krijgen al snel honger. En dan krijgen ze ook nog te maken met een boze ijsbeer. Intussen zijn hun achtergebleven ouders natuurlijk doodongerust. 

Gelukkig is het daar op dat koude, onbewoonde eiland niet alleen maar kommer en kwel. Er gebeuren ook leuke dingen. Zo vinden ze een heel erg lieve witte hond en verzinnen ze de gekste plannen om contact te maken met de bewoonde wereld. Als je deze film hebt gezien, lijkt zelfs de allerkoudste Hollandse windvlaag een warm briesje vergeleken met al die ijzige avonturen op de Noordpool. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden