Race naar de maan
Film

Racen naar de maan

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Racen naar de maan

3.5
Race naar de maan
Taal
Nederlands en ondertiteld
Producer
Universal Pictures

Bi j Mike (12) thuis draait alles om de ruimte. Zijn vader is astronaut in opleiding en droomt van zijn eerste lancering. Zijn opa is een gepensioneerde astronaut . Mike ziet hem bijna nooit, want zijn opa heeft ruzie met zijn vader. Waarover precies, hoort Mike pas als hij in een absurd avontuur verzeild raakt .

Dat avontuur begint als een valse miljonair op televisie beweert dat er helemaal nog geen mens op de maan geweest is. Volgens hem was dat allemaal in scène gezet. Maar de miljonair heeft zelf een raket gebouwd en zal dus wel even als eerste een vlag op de maan gaan planten. De Amerikaanse president besluit daar een stokje voor te steken. Hij wil de haast antieke Apollo-raket waarmee de eerste mensen ooit naar de maan vlogen, opnieuw de lucht in sturen. De nieuwe astronauten, waaronder de vader van Mike, worden getraind door de inmiddels bejaarde astronauten van toen. Eén van hen is de opa van Mike. Natuurlijk loopt alles anders dan gepland. Mike en zijn vriendin belanden in de raket en vliegen mee naar de maan. Vanaf dat moment wordt de film lekker spannend.

Race naar de maan is in 3D en dus lijkt het of je zelf door de ruimte zoeft en samen met Mike op de maan landt. Het verhaal is best voorspelbaar. Natuurlijk is er een schurk en dreigt alles mis te gaan. Maar er valt genoeg te lachen en door een flinke dosis actiescènes is het geen moment saai. En je krijgt tenslotte niet elke dag de kans om een vlucht naar de maan te maken, ook al is het dan in de bioscoop. 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws dat voor kinderen interessant is? Volg ons op FacebookWhatsApp of neem een proefabonnement op de papieren Kidsweek!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden