Cats&Dogs
Film

Recensie: Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

4
Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen
Ingesproken door:
Levi van Kempen en Barbara Sloesen

Ben jij een honden- of een kattenliefhebber? Ach, eigenlijk maakt dat niet uit. In Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen stelen ze samen de show. Als geheim agenten gaan drie stoere honden en een grappige kat op jacht naar slechteriken.

Aan knuffelsessies en spelletjes met hun baasjes hebben hond Roger en kat Gwen niet genoeg. De harige vrienden smachten naar actie. Daarom werken ze stiekem als geheim agent. In hun werkplaats hebben ze slimme camera’s en computers met speciale toetsenborden voor dierenpoten. Zo kunnen ze alle dieren uit de buurt in de gaten houden. Tot ze gehackt worden door slimme schurken. Met twee vrienden gaan Gwen en Roger op jacht naar de hackers. 

Grappig

Het verhaal klinkt spannender dan het is. Grappig is het wel. Gwen heeft leuke bijnamen voor haar hondenvrienden (kontsnuffelaar en enkelbijter) en ze speelt met Roger een potje steen, papier, schaar. Wat natuurlijk best lastig is zonder vingers.

Jaloezie en haat

Doordat de dieren kunnen praten, word je al snel meegesleept in de dierenwereld, die niet heel anders is dan de onze. Ook daar spelen jaloezie en haat een belangrijke rol. Dat gepraat had wel iets beter gekund. Vooral Gwen trekt soms wat vreemde gezichten. Ben je nou geen honden- of kattenmens? Ook dan is de film leuk, want er komen veel meer dieren voorbij. Een echte beestenbende dus! 

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen, Nederlands gesproken, nu in de bioscoop. Hieronder kun je de trailer bekijken. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden