De Apenprins
Film

Recensie: De Apenprins

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Apenprins

3
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Nederlands ondertiteld

Apen zijn harige dieren die in bomen slingeren, toch? Niet in De Apenprins! In deze Franse film wonen ze net als mensen in huizen. Aapje Tom woont in Nioukos. In deze stad in de jungle is elke dag hetzelfde. Tot prins Laurent op het strand aanspoelt. Dan verandert alles...

De prins komt uit een ver land en is erg nieuwsgierig naar het vreemde Nioukos. Toms pleegvader professor Abervrach wil met behulp van de prins aantonen dat er meer is dan de stenen stad waarin de apen in Nioukos leven. Niemand gelooft hem. Dat brengt de prins in groot gevaar. Er zit voor hem niks anders op dan met zijn nieuwe vriend Tom de onbekende jungle invluchten.  

Best ingewikkeld  

Het eerste deel van deze film is een beetje traag. Lange tijd bestudeert professor Abervrach prins Laurent alleen maar. Verder gebeurt er niet veel. Dat verandert wanneer de prins met Tom het laboratorium uitvlucht. Als ze op het Feest van de Angst aankomen, een soort eng circus, wordt het zelfs even spannend. Het verhaal is verrassend, maar ook best ingewikkeld. Toch kun je - als je goed oplet - wat leren. De allerbelangrijkste les? Hoe anders we er soms ook uitzien, uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde!  

Hieronder kun je de trailer bekijken.

 

 

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden