De Club van Sinterklaas
Film

Recensie: De Club van Sinterklaas en het vergeten pietje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Club van Sinterklaas en het vergeten pietje

4
De Club van Sinterklaas
Wanneer?
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken

Voor elke jong pietje is het grote moment een keer daar: het jaar dat je voor het eerst mee naar Nederland mag. Pietje Fernando uit De Club van Sinterklaas vindt het heel spannend. Zeker als Sinterklaas hem ook nog zijn gouden sleutel geeft.

Die sleutel is onmisbaar in aanloop naar pakjesavond. Want tegenwoordig hebben niet alle huizen een schoorsteen meer. En dan moeten de pieten gewoon door de deur naar binnen om pakjes in schoenen te stoppen. Dat Fernando de taak van sleutelpiet heeft gekregen, maakt hem extra zenuwachtig. En je raadt het al: het gaat mis! Fernando vergeet de sleutel, gaat die snel halen, maar mist daardoor de boot! Om de sleutel toch in Nederland te krijgen, besluit hij op een pony naar Nederland te reizen. Maar is hij zo wel op tijd of valt het Sinterklaasfeest dit keer écht in het water?

Frans/Duits

Zoals je van De Club van Sinterklaas gewend bent, zit de film bomvol vrolijke liedjes. Het is dan ook lastig stilzitten op je stoel. Naast vaste gastrollen van de vloggersfamilie De Bellinga’s duikt nu ook zanger Frans Duijts op in de film. Als Franse bakker die Duitse broodjes verkoopt! De wijze les dat je nooit moet opgeven en in jezelf moet blijven geloven, krijg je aan het eind gratis cadeau. Die kun je mooi in je schoen… uh, zak steken!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden