De Club van Sinterklaas
Film

Recensie: De Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest

4
Kijkwijzer
Alle leeftijden
Nederlands gesproken

Sinterklaas is weer in het land én de bioscopen zijn weer open. Zin om een potje te swingen? Dan ben je bij De Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest aan het juiste adres want deze film zit boordevol liedjes.

De pieten van De Club van Sinterklaas staan bij aankomst in Nederland voor een grote verrassing. Bij het kasteel staat een enorm podium, speciaal voor een groot Pietenfeest op pakjesavond. Een cadeautje van Sinterklaas! Het belooft een avond vol muziek en dans te worden. Zelfs Luan Bellinga, van de bekende vlogfamilie De Bellinga’s, komt optreden. Voor het feest kan beginnen moeten de pieten natuurlijk eerst aan het werk. Maar dan verdwijnt Coole Piet na een val spoorloos. Wordt hij op tijd voor pakjesavond gevonden? En kan het Grote Pietenfeest nog wel doorgaan?

Veel liedjes

De Club van Sinterklaas & Het Grote Pietenfeest laat alle fijne kneepjes van het pietenvak zien. Je ziet hoe de pieten via de daken schoenen vullen en volgt ze tijdens hun ochtendgymnastiek. In bijna elke scène is wel een liedje gestopt. Doordat de muziek zoveel ruimte inneemt, is het verhaal soms een beetje simpel en voorspelbaar. Maar alle pepernoten en pakjes maken dat goed. Het is de perfecte film om alvast in Sintsferen te komen.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens andere recensies.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes die voor kinderen interessant zijn? Volg ons via Facebook of WhatsApp of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

het is een geweldig geschreven tekst

Jammer, de nieuwste film van de Club van Sinterklaas sluit alles behalve aan bij Sinterklaas 2020. Inderdaad teveel liedjes, erg dunne verhaallijn, bijna alleen maar ‘gestylde meisjes Pieten’ het paard wordt nog aangeduid als Amerigo en eigenlijk ontbreekt ‘het Sinterklaasgevoel’.

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden