De Croods
Film

Recensie: De Croods 2: Een nieuw begin

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Croods

4.5
Wanneer:
Nu in de bioscoop
Met stemmen van:
Saar Koningsberger, Emma Heesters, Waldemar Torenstra en Tim Knol
Nederlands gesproken en ondertiteld. Ook in 3D.

Een stoere heldin: check. Bijzondere dieren: check. Een mooi liefdesverhaal: check. Een gekke oma: check. En véél grappen: check! De tweede film over de holbewoner-familie De Croods heeft alle ingrediënten in zich voor een kleurrijk spektakel. En dat is het ook!

De zes familieleden gaan op zoek naar een nieuwe woonplek. Guy, het nette vriendje van stoere dochter Iep, gaat ook mee. Na een lange tocht komen ze aan in een paradijs: een plek met planten en dieren in regenboogkleuren, enorme vruchten, kabbelende beekjes en omringd door… muren!? Ze zijn op het terrein van de hippe familie Betermans beland. Dat gezin heeft totaal andere gewoontes dan De Croods. Ze gebruiken er bijvoorbeeld echte toiletten en eten van borden. Guy ziet zichzelf er wel wonen. En juist dat zet Iep aan het denken over hun relatie. 

Heel veel grappen 

In deze familie gebeurt een boel. Vooral in 3D komen veel familieleden en dieren op je af. Dat is mooi, maar ook een beetje overweldigend. Het verhaal wordt pas spannend aan het einde, maar dat maakt niet zoveel uit. Er valt vooraf namelijk genoeg te lachen. Om vader Grug die z’n knorrende buik als wekker gebruikt of om oma met haar bijzondere vechtskills. Ben je daarvan net bekomen, dan vliegen er alweer drie andere grappen om je oren! Maar lach niet te lang, want dan mis je de knappe dieren, bijzondere gesprekken en romantische momenten in dit kleurrijke filmspektakel. 

De trailer kun je hieronder bekijken.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden