Recensie De Familie Slim
Film

Recensie: De Familie Slim

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Menno
Menno
Woudt

De Familie Slim

4
Regie:
Roy Poortmans
Met:
Matheu Hinzen, Sara Dol, Tatum Dagelet
Nederlands gesproken

Een zelfrijdende auto, een vliegend oxboard en een teleportatiemachine. Bij De Familie Slim is het de normaalste zaak van de wereld. Al die snufjes komen goed van pas als Max zijn familie moet redden!

Max Slim komt uit een echte uitvindersfamilie. Zijn vader en moeder zijn beroemde uitvinders en ook zijn zus Vera timmert aan de weg. Ze heeft zelfs haar eigen vlog! Elk jaar winnen ze wel een prijs op Inventicon, een groot uitvindersfestival. Maar Max grijpt altijd mis: alle snufjes die hij bedenkt werken niet. Of nog erger, ze ontploffen! 

Daarom besluit hij om de wedstrijd dit jaar over te slaan en thuis te blijven. Maar dan komt zijn familie in de problemen. Collega-uitvinder Elon Teslison wil hoe dan ook Inventicon dit jaar winnen en ontvoert daarom de familie Slim. Max staat er alleen voor. De enige manier om ze te redden is door een uitvinding te maken die wél werkt! 

Special effects

In De Familie Slim komt de ene na de andere uitvinding voorbij. Die zijn met special effects verrassend goed gemaakt. Stiekem maakt het je best jaloers: een voetbal die door sensoren zelf terugrolt uit de bosjes, die wil toch iedereen? Het avontuur waar Max in belandt is spannend, maar de film zelf is vooral grappig. Vooral als de familie in hun zelfrijdende auto op weg is naar het festival! Max’ vader die zonder handen aan het stuur de krant zit te lezen en een auto die niet ophoudt met praten: dankzij de familie Slim kijk je er niet meer van op!

De Familie Slim, Nederlands gesproken, vanaf nu in de bioscoop

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reacties

Ik heb deze film gekeken het heeft een mooie verhaal erg vermakelijk het was ook met een beetje humor en heel goed Duimomhoog

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden