De Grote Sinterklaasfilm
Film

Recensie: De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Grote Sinterklaasfilm - Trammelant in Spanje

3
De Grote Sinterklaasfilm
Wanneer?
Nu in de bioscoop
Taal:
Nederlands gesproken

In De Grote Sinterklaasfilm is het topdrukte in het kasteel van Sinterklaas in Spanje. Alles moet in gereedheid gebracht worden voor de jaarlijkse reis naar Nederland. Maar wacht eens even: wie heeft alle deuren op slot gedaan en waarom doet de telefoon het niet?

Die rotstreek hebben de boeven Mammie en Stan op hun geweten. Zij zijn net uit de gevangenis vrijgelaten en willen wraak nemen op Sinterklaas. Hij heeft er namelijk voor gezorgd dat ze achter de tralies verdwenen. De twee weten vermomd als beveiligers de sleutels van het kasteel te bemachtigen. Nadat ze de telefoonkabels hebben gesaboteerd, sluiten ze de Sint en zijn pieten in het kasteel op zodat ze niet meer naar Nederland kunnen komen.

Niet spannend

Trammelant in Spanje dus! Maar wel erg rammelend trammelant. Want hoezo kunnen de pieten niet naar buiten als de deuren dichtzitten? Ze komen toch ook altijd overal binnen? En waarom heeft geen enkele piet een smartphone om hulp in te schakelen? Dat Mammie en Stan ook nog eens heel makkelijk achterover leunen nadat ze hun missie hebben volbracht, maakt de film al helemaal weinig spannend. Zo is het wel een heel klein verhaal voor De Grote Sinterklaasfilm. Daar mag volgend jaar wel een schepje (pepernoten) bovenop!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden