De Kameleon aan de ketting
Film

Recensie: De Kameleon aan de ketting

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Kameleon aan de ketting

3.5
De Kameleon aan de ketting
Taal:
Nederlands gesproken
Wanneer:
Nu in de bioscoop

Sietse en Hielke Klinkhamer scheuren weer vol gas met hun boot door de Friese wateren. Maar niet voor lang. Door een dieselverbod moet de Kameleon aan de ketting! En dat is lang niet het enige probleem waarmee de bekende tweeling te maken krijgt.

Op de zorgboerderij in hun dorp Lenten wordt een groot aantal dode dieren gevonden. De dader lijkt snel gepakt. In het weiland wordt niet alleen een bebloed mes, maar ook Nando gevonden: een jongen die vaak op de zorgboerderij is. Sietse en Hielke kunnen niet geloven dat deze dierenvriend zo’n gruwelijke daad heeft begaan en gaan op onderzoek uit. Dat is alleen een stuk lastiger zonder hun supersnelle sloep. Omdat die op vervuilend diesel vaart, mag de boot niet meer het water op. Maar daar weet heit wel iets op!

Hoop deining

Dit nieuwste deel van De Kameleon stikt van de verhaallijnen. Naast het dieselverbod en het mysterie van de dode dieren, is er ook nog boer Gerben die worstelt met een huwelijksaanzoek. En zijn er twee snelle jongens in een gelikte speedboot die zowel op het water als op het land voor een hoop deining zorgen. Het duurt daardoor even voor je de draad te pakken hebt. En aan het eind is er niet genoeg tijd om alles weer goed aan elkaar te knopen. Maar dat er ook nu weer keihard wordt geracet op het water, maakt een hoop goed. Want dat is toch waar De Kameleon om draait.

Voor Sens en Imme (15) was De Kameleon altijd al dé perfecte tweelingfilm. Dat ze nu de hoofdrollen spelen, is dan ook een droom die uitkomt. Lees hier een interview met de tweelingbroers.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden