Mitchells
Film

Recensie: De Mitchells tegen de machines

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

De Mitchells tegen de machines

4.5
Mitchells poster
Wanneer:
Vanaf vrijdag 30 april
Waar:
Op Netflix

Robots dreigen de wereld over te nemen. En er is maar één familie die de boel kan redden: de Mitchells! En laat dat nu net een enorm zootje ongeregeld zijn! 

Vader Rick en dochter Katie kibbelen voortdurend met elkaar. Hij snapt niet waarom zij de hele tijd met haar telefoon bezig is, terwijl zij baalt dat hij niet ziet wat voor geweldige video’s zij daarmee maakt. Intussen staart moeder Linda zich blind op de Insta perfect-buren en gaat zoon Aaron volledig op in zijn dino-fascinatie. Niet echt de familie Incredible dus! Toch zijn het de Mitchells die de wereld moeten redden van een robot-invasie, maar dan moeten ze eerst hun familiedrama’s aan de kant zetten.

Paniek

De Mitchells tegen de machines zit vol vaart, actie en humor (met een glansrol voor hond Monchi met z’n maffe snuit!). De film laat op een grappige manier zien hoe afhankelijk wij zijn geworden van technologie. Want een robotinvasie is schrikken, maar pas als de wifi wereldwijd uitvalt, breekt er echt paniek uit! De film mixt animatie met YouTube-video’s, foto’s en stripelementen en laat zo ook zien wat voor ongekende mogelijkheden die technologie ons brengt. We moeten er vooral goed mee leren omgaan, is de boodschap. En onszelf en degene die we liefhebben er niet door uit het oog verliezen. Want zonder al die gekke families is er pas echt reden tot paniek.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Wat vind jij? Laat je reactie achter

Hallo!

Let op:

Je reactie wordt door de redactie eerst gelezen. Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd.

Comment

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plaats een scoop

vraagtzichaf blij duimomlaag juichen duimomhoog rentweg oeps

Meer Film

Geen inhoud gevonden